Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Magövning med pinne

Den här grymt jobbiga magövningen hade vi med i vårt cirkelpass nyligen. Här bränner det bra i magen och rörligheten får sig också en utmaning. Vi använde oss av en pinne på gymmet, men det går ju bra med ett paraply eller kvastskaft eller liknande om du kör hemma. Ligg ned på ryggen med utsträckta ben och armar. Håll pinnen i händerna axelbrett. Aktivera magmusklerna och tryck svanken mot golvet. Kontrahera magmusklerna och dra in benen mot kroppen så att du kan föra pinnen under dina fotsulor och vidare under benen, sträck ut. Sedan går du samma väg tillbaka. Det är en repetition. Om du inte kommer bakom fötterna med pinnen, jobbar du så långt du kan och vänder tillbaka. Tänk på att övningen ska utföras långsamt och kontrollerat. Du tränar både magmusklerna samt rörlighet i höfter, säte och fotleder. //Vickan & Lina

\"\"

\"\"

\"\"

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons