Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Airbikes

Vill du köra slut på dig eller avsluta ett styrkepass med en pulshöjande övning, så kan vi tipsa om de luftmotståndsdrivna cyklarna – assault airbikes. Dessa cyklar gör att du får jobba med hela kroppen. Det finns inget motstånd att ställa in, så det är bara att köra på så mycket du orkar. På vårt gym kan man ställa in dem på en tabata – superbra att se på träningsredskapets display! 20 sekunder jobba, 10 sekunder vila x 8. Alltså bara fyra minuter, men här kan man verkligen köra slut på sig. Efter bara två intervaller undrade vi hur vi skulle klara resterande sex…  Vi hade dessutom kört ett tungt styrke- & fyspass innan. Men pannbenet hjälpte oss ytterligare en gång + att vi var två som kunde peppa varandra. Efteråt var man som en klick äpplemos på golvet… För att efter en kort stunds flämtande, kunna resa sig & känna sig som en ny människa! Vi älskar detta!! Har ni inte testat dessa cyklar & har tillgång till dem, så rekommenderar vi det! Enligt oss är det den tuffaste konditionsmaskinen. //Vickan & Lina

\"\"

\"\"

\"\"

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons