Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Cirkelpass v. 3

Ny vecka & ny cirkel! I den här cirkeln har vi med vår senaste variant på burpees. Märk väl att denna gång hade vi 2 olika varianter på burpees med ?! Det var ett väldigt pulsigt pass. Det blev en riktig genomkörare för hela kroppen. Vi hoppas att det kan ge inspiration till kommande veckas träning. //Vickan & Lina

Burpees med boxjump
Planka med höft i golv
Skridskohopp 
Snakerope
Halv burpee med boll
Russiantwist 

\"Burpees

Ovan gör Vickan burpees med boxjumps. Gör en vanlig burpee, men istället för att hoppa rakt upp så gör du ett boxjump & hoppar/kliver sedan ner på andra sidan av boxen (stepbräda, stol, pall – vad du har tillgång till!). Gör en ny burpee på denna sidan & så tillbaka igen. Klicka HÄR för att se en film på hur övningen går till.

Nedan gör Lina plankan med höft i golv. Stå i plankposition & för höften från sida till sida. Stanna precis strax ovanför golvet innan du vänder om igen. Spänn bålen genom hela övningen.

\"Planka

\"Skridskohopp\"

Ovan gör Vickan skridskohopp. Hoppa från sida till sida. Landa på yttre benet & sätt inte ner det andra benet i golvet. Skjut ifrån ordentligt i varje hopp. Håll ett högt tempo.

Nedan kör Lina snakerope. Varannan arm upp & ner eller så kör du båda armarna upp & ner samtidigt.

\"Snakerope\"

\"Halv

Ovan kör Lina halv burpee med boll. Klicka HÄR för att se en film på hur övningen går till.

Nedan gör Vickan russian twist. Ha en kettlebell, hantel, medicinboll eller annat tyngre föremål. Vrid med hela överkroppen från sida till sida. Spänn magen.

\"Russian

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons