Life in a happy way
Hälsa & Fitness
LöpningVickan

Islöpning i skogen

Nu är vårterminen igång. Jag som jobbar inom skolans värld delar upp mitt liv i terminer. Denna vecka har varit lite segstartad. Det har hänt mycket bland nära & kära & det tar på krafterna. Så nu känns det extra skönt med fredag & att sluta vid lunch. Att dessutom hinna med fredagsfys innan barnen slutar skolan känns både lyxigt & skönt.

Idag hann solen gå ner bakom träden, men det var ändå fantastiskt skönt att komma ut & springa i dagsljus! Jag fick dock vända efter 50 meter & springa in & hämta mina SportGrip, för det var isgata i skogen! Första halvan av passet sprang jag ganska försiktigt. Jag var rädd att broddarna inte skulle hjälpa. Men sedan kunde jag ta ut stegen lite bättre. Broddarna funkade kanonbra & jag halkade inte en enda gång. Fotlederna fick jobba rejält idag. Jag försökte springa så mycket som möjligt där det låg snö & inte var blankis. Det betydde dock att foten sjönk ner någon cm varje steg jag tog. Dessutom var det mycket ojämnt underlag när snön smält bort här & där. Det kändes som att springa på en sandstrand. Fick ihop en runda på 6 km, men i benen kändes det som en mil. Galet skön känsla i hela kroppen att starta helgen med! //Vickan

SpringYard Sportgrip

Vickan

Isgata i skogen

Islöpning

Annons

Lämna en kommentar