Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Löpträning inför julklapp…

Idag efter frukost gav mannen & jag oss iväg på en längre löprunda i skogen. Jag tror banne mig att vi sprang 3/4 uppför & 1/4 nedför eller på platten… Vi fick lite sol på oss, så det får väl väga upp för att det är barmark så här dan före julafton! I julklapp från jobbet fick vi alla i år en startplats i Sofialoppet (7:e september 2017)! 3 presenter i 1! Sofialoppet anordnas 2017 för fjärde året i rad i Norrköping. Det är till minne av Sofia Lindkvist som jobbade på Stadium & som alldeles för tidigt gick bort i cancer. Så till de 3 bra sakerna i 1:

• loppet är för en god sak – pengar till Cancerfonden & Barncancerfonden.
• vi, jobbarkompisar, för göra en trevlig utomhusaktivitet tillsammans.
• det är något som sporrar att träna inför.

Tack jobbet för en kanonbra julklapp!! ❤

Vilken tur att det var dan före dopparedan idag, då slapp vi doppa oss i iskalla sjöarna som vi sprang förbi!! //Vickan

\"VIckan \"herrsjön\"

\"Vickan

\"Lillsjön\"

\"Sofialoppet\"

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons