Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Linas födelsedag

Idag är det min dag, min 40- årsdag! Jag trodde det skulle kännas konstigt på något sätt, men jag har varken haft ångest eller någon kris ?. Jag trivs så himla bra med vart jag hamnat i mitt liv, så att fylla 40 känns inget speciellt. Det är bara en siffra och \”man är inte äldre än man gör sig\” tycker jag stämmer bra. Att se tillbaka på min resa känns extra roligt en sån här dag. Att jag gick från en vältränad tjej till  en soffpotatis, och sedan kunde vända det till att idag som 40-åring vara i mitt livs form. Det känns riktigt bra. I kväll ska vi i familjen ut och äta och bara ha det mysigt tillsammans. För att det ska passa alla blir det inte min favoritrestaurang ??, men så länge barnen är nöjda är jag det. En mysig kväll med det finaste jag har! Det blir inte en bättre födelsedagskväll än så. //Lina

\"\"

Soffpotatis till vänster. \”Cardio bunny\” i mitten. Tyngre styrketräning och lagom med cardio till höger – där jag är idag och mår som bäst!

\"Fodelsedag\"

Träningsskor och en ny favoritmugg uppvaktades jag med imorse. Jag har hört ryktas om fler paket till kvällen från någon som har lite svårt att bevara hemligheter…..???

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons