Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Kombovantar

Jag fick ett par önskade löparvantar när jag fyllde år. Det är ett par handskar som kan förvandlas till vantar på ett litet kick. Vantarna heter Hybrid Weather Glove & kommer från Craft. Mannen har ett par likadana sedan förra säsongen & är jättenöjd med dem, så han köpte storleken mindre till mig. Jag har redan hunnit provspringa med dem på & de funkade kanon. I början var jag kall & hade tumvantedelen på. När jag hade fått upp värmen vek jag ner, så att det bara var fingervanter. Dessutom är det en vattenskyddande handske, så jag får framöver testa dem även i regn & snö. Reflex på ovansidan & silikon på insidan gör att den får bra funktioner. //Vickan

\"Craft

\"Craft

\"Craft

\"Craft

Man viker ner \”tumvantedelen\” i en liten ficka som är på ovansidan, där reflexranden är. Snabbt & smidigt.

\"Craft

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons