Life in a happy way
Hälsa & Fitness
LöpningVickan

Vickans födelsedag

Idag är det min födelsedag. Och idag fyller jag 45 år! 45!!! Det känns så galet gammalt, jag känner mig ju fortfarande som typ 28 år i kropp & knopp! Jag har knappt sagt hur gammal jag är sedan jag fyllde 40. Kalla det 40-årskris eller vad som helst, men jag gillar inte att bli äldre. Men som en klok vän i min närhet sa – alternativet att inte fylla år är ju inget alternativ… Helt sant! Så nu måste jag träna mig på att säga – Jag är 45 år!

Perfekt att fylla år på en lördag. Jag fick bestämma över dagen & då började den med en springtur med stora sonen. Vi sprang tillsammans för första gången förra året på min födelsedag, så nu har det alltså blivit en tradition!! Jag invigde de nya löparhandskarna som fanns med på morgonens födelsedagsbricka & zebramössan som jag fick av en kollega i present. Innan löpturen hade jag blivit väckt med bricka på sängen av tre härligt “ostämmiga” killar som sjöng Ja må hon leva. Ingen Idol-biljett direkt, men ändå världens finaste sång ?! Efter löpturen har det fixats tårta & lite annat inför eftermiddagens lilla kalas. En skön & riktigt bra födelsedag helt enkelt!//Vickan

Vickan springer

Vicksn springer i snö

Herrsjön

Glädjehopp

Bjuder på en nyvaken 45-åring som fått bricka på sängen!

Vickan fyller

Annons

Lämna en kommentar