Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Snakerope i plankposition 

Vi använder oss ofta av snakerope (eller battlerope) i träningen. Det ger både styrka & puls samt kan varieras på många sätt. Man kan verkligen köra helt slut på sina krafter med hjälp av de repen. När vi har med snakerope i våra cirklar blir det oftast den klassiska varianten där man sätter repen i vågrörelse genom att föra armarna upp & ned. Som avslut på ett pass där vi vill få ut det sista ur kroppen, har vi några andra varianter vi brukar köra. Idag tänkte vi tipsa om en variant där man står i plankställlning och kör en arm i taget. Vi kör den i tabataintervaller, hälften på vardera arm. Det blir en riktig utmaning både för arm, bål & flåset. En riktigt rolig övning. Testa får du se vad du tycker! //Vickan & Lina

\"161109-snakerope-1\"

\"161109-snakerope-3\"

\"161109-snakerope-4\"

\"161109-snakerope-2\"

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons