Äppelpaj med keso
Det här är en riktig favorit hos mig. Ett perfekt mellanmål eller varför inte som helgfrukost! En enkel äppelpaj med kesotäcke. Mums på den kan jag lova. Den är riktigt enkel att göra, och tiden den ska vara i ugnen kan man förbereda annat på. Nyttigt och gott är en bra kombination ?. //Lina
Äppelpaj med keso
1 äpple
2 msk keso
0,5 dl havregryn eller rågflingor
Kanel
Några mandlar
Skiva äpplet och lägg i ugnsfastform. Häll på lite kanel. Blanda keso, havregryn och lite kanel. Lägg blandningen över äpplet. In i ugnen på 200 grader i cirka 20 minuter. Strö över lite hackad mandel innan eller efter den varit i ugnen beroende på om du vill ha mandeln kall eller varm. Njut! Vill du ha det lite sötare kan du ha lite honung eller agavesirap i kesoblandningen.
På väg in i ugnen!
Mums!