Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Milen innan snöstormen

Alla nyheter varnade för värsta snöovädret – mannen & jag hade planerat för ett milpass. Efter några turer till Returpunkten (dagens styrketräning!) gav vi oss ut i kylan & blåsten. Några hårda snökorn yrde i luften, men inget som direkt la sig på backen. Vi köpte nya löpartröjor i Manchester, så vi tog en testrunda med dem. Nöjda båda två med våra inköp! Eftersom vi inte visste om det stora snöovädret skulle komma, valde vi att inte springa min favoritmil, då det är långt hemifrån. Vi sprang femman i närheten av där vi bor, ett varv runt sjön & så lite kringelkrokar i skogen för att få ihop till en mil, som blev strax under timmen. Kuperat, blåsigt & tunga ben – men ändå så skönt! Jag gillar mer att springa kortbent & kortärmat på vår & sommar. Men nu kommer ca 6 månader med kyla, så det är bara att gilla läget!  För springa ute tänker jag göra, oavsett väder & vind!! ♥ //Vickan

\"Vickan

Vet inte vad som hände med kameran nedan ?,  jag rund som en boll & mannens ben ser ut att gå av av smalhet… Men snygga tröjor/jackor har vi!!

\"img_7294\"

När man springer femman, så kommer man förbi fina Herrsjön. Allt blir så mycket finare när solen är framme, men det är rofyllt nu också!

\"Herrsjön\"

\"Vickan

\"Vickan

Utsikt över Bråviken från Familjebackens topp (Yxbacken).

\"Yxbacken\"

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons