Life in a happy way
Hälsa & Fitness
LöpningVickan

Manchesterlöpning

Vi fick till ytterligare en morgonlöpning i Manchester. Denna gång vaknade vi upp till blå himmel & sol. Vi valde att upptäcka en annan del av staden & var ute redan kl. 07.00. Vi sprang i området som kallas Corridor Manchester. Det är Oxford Road, där bland annat University of Manchester & Manchester Royal Infirmary (University Hospitals) ligger. Det är så trevligt att alla löpare hälsar på varandra! Det är som att vi är en enda stor familj världen över ;-). Det var ju likadant i Gdansk för en månad sedan, då hälsade vi också på varandra på morgonlöpningen. Underlaget var bara asfalt här i Manchester, men trots löpning på asfalt två dagar i rad & otroligt mycket promenerande på dagarna (mellan 25.000-30.000 steg per dag!!), så mår benhinnorna finemang. Lycka!! //Vickan

Löpning genom University of Manchester

University of Manchester bestod av flera mäktiga & vackra gamla byggnader. Vilken häftig miljö att plugga i!

University of Manchester

Löpning University of Manchester

Manchester Rusholme

Inte så mycket liv & rörelse strax efter 7…

Manchester Rusholme

Löprundan kanske inte ser så rolig ut när det är fram & tillbaka på samma väg, men springer man på ena sidan dit & andra sidan hem, så hinner man uppleva & upptäcka olika saker. Dessutom vaknade Manchester upp ordentligt under vår tid vi sprang.

Corridor Manchester

Annons

Lämna en kommentar