Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Min önskelista


Jag fyller också år snart. I år har jag en lite större födelsedag att fira, utan att säga för mycket ?. Till skillnad från Vickans önskelista är min ganska så kort. Visst finns det ju massor med saker man skulle vilja ha, men de här 4 sakerna står högst på min lista.  Jag har redan ganska många träningstights, men många börjar faktiskt bli lite slitna. Lite uppdatering där är aldrig fel. Den 22/11 är min födelsedag, så vi får se om några av mina önskningar uppfylls?. //Lina

\"min


Tights från Stronger i mönstret Vietnam har jag suktat efter länge nu. Jag tröttnar aldrig på det mönstret. 2xu midrise kompressions tights, black/dotted reflect,  är också ett par favoriter. Svarta tights funkar alltid. Kettlebell från Rusta, 20 kilo. Mina favoriter bland kettlebells – snygga färger, bra grepp och billiga. Sist men inte minst en ordentlig matberedare från Philips. Jag som lagar och bakar mycket använder idag bara en stavmixer. Visst funkar det, men denna skulle göra det så mycket enklare. Jag har inga problem att önska mig köksredskap i födelsedagspresent?. Användbara saker är det bästa tycker jag som jag vet kommer till stor nytta.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons