Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Träningsönskelista…

Födelsedagen närmar sig. Jag gillar verkligen att fylla år, en dag på året som är min – bara min. Övriga dagar kretsar mest kring jobb & övriga familjen. Egentligen gillar jag inte att bli äldre, men alternativet att inte fylla år är ju inget alternativ… Så jag går på känslan, snarare än på siffran ?! Den 12/11 är min dag & träningsönskelistan är lång (som vanligt…?) //Vickan

\"Vickans

Running Beanie (skulle gärna ha en mössa med ett hål för tofsen, men hittar ingen sådan i funktionsmaterial). Löparvantar Ulti-Mitt från Saucony. Calf Guard från 2xu. Lager 1 tröja/kompressionströja från 2xu. Rosa kompressionsstrumpor. 2xu TR2 kompressionstights, med vitt X. Rosa waistbag från MocSport. Procedos Platform 9 för hemmaträning, både för mig & sönerna. Halsband med löpare från instagram @3rfitnessjr. LÖPARRESA till alperna eller där vyerna är fantastiska (bilden från instagram @salomonrunningswe). Svart Apple Watch Series 2. Örhängen med löpare från @3rfitnessjr. Sport Crewneck sweatshirt från Victoria Sport. Neutrala löparskor, bild från Asics (har haft Adidas senaste 15 åren, blir nyfiken på att testa något nytt. Behöver bra stötdämpning för mina benhinnor, men kan tänka mig att testa andra märken än Asics också.). Ryggsäck från 2xu. Zebrashorts från Victoria Sport.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons