Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Afterrun med kyla

Fredagsfys. Love it! Den här tiden på året blir det en löptur direkt efter jobbet & det är verkligen det perfekta avslutet på arbetsveckan & den perfekta starten på helgen. Idag blev det i skogen hemma där vi bor. Då mina benhinnor ibland ömmar, så brukar jag få kyla ner dem med ispåsar efter löppasset. Det är så osmidigt & jag måste sitta helt still. Jag fick tips via en vän & nu har jag testat Dr.Cool Icewraps. Alltså wow! Smidigt & skönt. Dessutom kan jag förflytta mig utan problem under tiden. //Vickan

\"Vickan

\"Vickan

\"Vickan

\"Dr.Cool

Icewraps kan användas både i ett förebyggande syfte som kompression under ett träningspass och/eller som en snabbare återhämtning efter träning. Jag kommer framför allt använda dem efter löppassen för att kyla ner benhinnorna behagligt. Icewraps är dessutom kemiskt fria & kan tvättas, vilket är ett stort plus såklart!

\"ICE

Jag blötte den blåa delen (baksidan), rullade ihop dem & la dem i frysen i drygt 20 minuter medan jag duschade. Sedan lindade jag på en på varje underben & det gav en skön kylande effekt utan att isa (värka) på benen. Så här lindar man underbenen. Denna Icewrap kan man använda på de flesta kroppsdelar. Tydliga & bra filmer finns på YouTube!

\"ICE

\"ICE

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons