Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Hemmaträning

Nu har sommaren och värmen kommit tillbaka hit där jag bor. Efter ett par veckor med höstliknade väder känns det extra härligt med värmen. Då tycker jag det passar perfekt med lite hemmaträning utomhus för att få njuta av vädret samtidigt som man tränar. I söndags körde jag ett litet ihopplock av övningar som jag tänkte tipsa om. Det blev 3 stycken 5 minuters cirklar och 1 Tabata som avslutning. Inklusive uppvärmning och kort vila mellan cirklarna tog det inte mer än cirka 30 minuter allt som allt. Ett tidseffektivt pass som kan köras på vardagskvällarna om man har lite ont om tid. I cirklarna ställer du en timer på 5 minuter och kör så många varv du hinner. //Lina

Cirkel 1
5 stjärnhopp
5 armhävningar

\"hemmaträning\"

Cirkel 2
10 benböj
5 burpees

\"hemmaträning\"

\"hemmaträning\"

Cirkel 3
10 mountainclimber
10 kräftan

\"hemmaträning\"

Tabata
Jägarvila och knäböj med hopp. Varva dessa 2 varannan intervall.

\"hemmaträning\"

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons