Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Jag klarade sommarmålet!

Nu är sommarlovet slut. I måndags var det dax att ställa klockan för jobb & inte för löparrunda. I måndags var det dax för \”vanliga kläder\”, istället för träningskläder eller bikini. I måndags började den inrutade vardagen igen, både på gott & ont. Jag måste försöka ta med mig sommarlovskänslan till höstens stressiga veckor!!

Mitt sommarmål var att gå minst 10.000 steg varje dag! Jag klarade det!! Många dagar blev det till & med tvådubblat, över 20.000 steg. Det har inte alltid varit enkelt att få till målet varje dag, det har varit lite planerande & uppstyrt för att hinna med ibland. Men så här sju veckor senare känner jag mig glad & stolt över att jag fixade det. Utöver detta har det blivit 3-4 löprundor per vecka, styrketräning & cirkelpass. Det känns härligt fräscht & piggt i kroppen, att ha varit så aktiv hela sommaren.

Sommarlovet började måndagen den 20 juni & avslutades i söndags den 7 augusti. De helblå staplarna innebär att jag har klarat att uppnå minst 10000 steg denna dag. De gröna staplarna är löprundor. //Vickan

\"Garmin

\"Garmin

\"Garmin

 Skärmdumpar från Garmin Connect.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons