Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Löpturer i Helsingborg

Nu har vi varit på fotbollscup (Eskilscupen) i Helsingborg i tre dagar. Stora sonen bodde med laget på en skola & vi övriga i familjen (supportrarna) bodde på hotell. Jag älskar ju att uppleva nya städer genom en löprunda & så blev det även här i Helsingborg. Två rundor hann jag med, en i området runt där vi bodde & en tillsammans med mannen utmed vattnet/strandpromenaden. I övrigt blev det mycket gående i centrum mellan matcherna, på Pokémonjakt med lilla sonen. Vi hann även med en liten tripp till Helsingör. Helsingborg är en fantastiskt fin stad. Det blåste dock otroligt mycket under hela tiden vi var där. //Vickan

Fredagskvällsrundan sprang jag själv med utgångspunkt från vårt hotell Scandic Nord. Det blev en skön tur i kvällssol förbi Zoegas kaffefabrik & rundade sedan Ringstorps kolonilotter. 6 snabba km, vilket var perfekt avslut på fredagen.

\"Helsingborg

Lördagskvällsrundan sprang jag med mannen. Den startade i duggregn, solen tittade fram i mitten & avslutades i helmulet. Vi tog bilen ner till Båthusgatan & sprang norrut utmed stranden/vattenkanten. Det var en fin strandpromenad kantad med stora sittsäckar, restauranger, badplatser, kallbadhus, läckra villor & Henke Larsson staty. Drygt 7 km i nästan stormvindar var ett skönt avslut på en fotbollig dag + ett Danmarkbesök.

\"Helsingborg

Vinden knäckte nästan flaggstängerna!

\"Helsingborg

\"Helsingborg

\"Helsingborg

\"Helsingborg

\"Helsingborg

 

\"Helsingborg

På PokémonGo promenad med lilla sonen i Centrala Helsingborg.

\"Helsingborg\"

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons