Life in a happy way
Hälsa & Fitness

Jag gillar inte att sova bort halva förmiddagen, så jag ställer gärna klockan för att komma ut på en morgonrunda innan frukost. I morse ringde kl. 07.45 & kl. 08.00 var jag klar att ge mig iväg. Stora sonen kände sig lite krasslig, så istället för att springa tog han cykeln & följde med mig! Så härligt med sällskap. Jag valde att springa på grusväg istället för skogsstig, så att han kunde följa med. Så denna löprunda blev mellan åkrarna runt omkring här. Så vackert med vajande vetefält. Han blev som en liten löparhare för mig, då han oftast cyklade strax framför & höll upp tempot. Rundan blev en mil & trots att det var mulet var det riktigt varmt. Frukosten smakar verkligen extra gott efter ett löppass!! //Vickan

Vickan springer

Löpning på grusväg

Cykelsällskap av sonen

Vetefält

Vickan springer på grusväg

Ringebygård rundan

Frukost i solen på altanen efter en härlig dusch!

Frukost

Annons

Lämna en kommentar