Life in a happy way
Hälsa & Fitness
LöpningVickan

Fyra sjöar runt

Jag är som gjord för lediga dagar?! Älskar att kunna springa innan frukost & sedan njuta av min yoghurt med müsli & bär/frukt & kaffe i solen på altanen! Mannen & jag sprang en helt ny runda för mig, fyra-sjöarna-runt. Eller runt & runt, vi sprang genom en & utmed tre. Mannen har sprungit någon liknande runda tidigare, men det var på våren för två år sedan & inte alls lika igenväxt. Vi hade letat fram en gammal karta över skogen närmast oss & tog oss fram på små stigar för att komma till fyra olika sjöar i vår omgivning. Jag fullkomligt älskar att springa på skogsstigar!! Barr, rötter, stenar, kottar – man får parera, kryssa & vara på alerten varenda steg. Love it!! Mina gamla orienteringskunskaper finns fortfarande kvar & det var kanonkul att springa efter kartan! Det var riktigt varmt ute redan på morgonen. Löpturen blev 8,5 km & vi har redan kollat ut en ny runda till en annan gång, då vi får med en sjö till. Vackert, kuperat, igenväxt, varmt & lyckligt får summera rundan! //Vickan

Lunnsjön

Lunnsjön är spegelblank & nästan fylld med näckrosor.

160720. kartan

160720 Martin springer

Spänger över Lunnsjön.

160720. Vickan i skogen 1

160720. Vickan i skogen

image

Tolen. Alldeles spegelblank sjö!

image

160720 skogstig

Herrsjön

Herrsjön. Spegelbankt här med.

Lillsjön

Lillsjön från bortre kanten. Badplatsen ligger där rakt över sjön.

karta fyra sjöar runt

Så här sprang vi. Från Lillsjön, till Lunnsjön, vidare till Tolen, på igenväxt stig till Herrsjön & sedan 5-km spåret tillbaka till Lillsjön. Vi kommer definitivt springa denna runda igen, men då ha långa byxor på oss.

Frukost med melon

Underbart gott med frukost i solen på altanen, toppade yoghurten & müslin med Galia- & Vattenmelon.

Annons

Lämna en kommentar