Life in a happy way
Hälsa & Fitness
LöpningVickan

Morgonlöpning i Oslo

Jag älskar att upptäcka nya städer & ställen genom powerwalks eller löpning. Nu har vi tillbringat två dagar i grannlandets huvudstad – Oslo! Idag på morgonen tog mannen & jag en löptur på Oslos gator. Vi har haft en hel del regn dessa dagar, men enligt YR så skulle regnet komma först kl. 09.00, så vi sprang redan vid kl. 07.40. Från vårt hotell sprang vi ner mot järnvägsstationen, förbi Oslo Opera, utmed Havnepromenaden, förbi Akershus Fortet & Rådhusplassen, vidare på Aker Brygge, rundade Tjuvholmen & Moderna Konstmuseet, förbi Rådhuset & utmed Karl Johan, för att till sist vika av vid Oslo Domkyrka & hem till hotellet igen. 8 km asfaltslöpning & vi hann uppleva flera turistföremål på vägen. På hotellrummet sov barnen fortfarande efter gårdagskvällens sena kvartsfinal i EM. En snabb dusch & sedan blev det frukost på Starbucks. Regnet kom för övrigt kl. 08.57… Sedan spöregnade det över halva vägen hem till Norrköping. //Vickan

Vickan springer i Oslo

Med karta i handen springer jag förbi Operahuset på Havnepromenaden.

Havnpromenad i Oslo

Havnpromenad i Oslo

Löpning i Oslo

Försäljning av färska räkor & andra skaldjur från fiskebåtarna i hamnen vid Aker Brygge.

Aker Brygge

Moderna konstmuseet i Oslo

Vickan springer på Karl Johan

Karl Johan med slottet i bakgrunden var ganska folktomt så här dax…

Löpning i Oslo

Det blev mycket stopp för rödljus, spårvagnar & blåljusfordon, så sträckan tog längre tid än planerat. Nu hade vi ju inte bråttom, så vi tog det lungt & njöt av Oslo istället!

Garmin Forerunner 225 i Oslo

Annons

Lämna en kommentar