Fröknäcke
Som komplement till en måltid, som del i ett mellanmål eller till kaffet – fröknäcke passar till allt! Gott, enkelt att göra & uppskattat att bjuda på! Det finns massor av goda recept om man googlar på Fröknäcke. Man kan även köpa en färdig mix, endast tillsätta kokande vatten & rapsolja & sedan in i ugnen. Vips så har man ett kanongott fröknäcke som är både glutenfritt & sockerfritt! //Vickan
Jag brukar använda Risentas Fröknäcke bakmix. Hela familjen älskar detta knäcke. För att göra två hela plåtar, häll hela påsens innehåll i en skål. Häll sedan på 4 dl kokande vatten & 3 msk rapsolja. Allt står tydligt på förpackningen. Vänta 10 minuter & bred sedan ut på en plåt klädd med bakplåtspapper. Jag drar enkelt ut smeten på plåtarna med en slickepott. Toppa med att strö flingsalt över knäcket & sedan in i ugnen enligt anvisning. Smidigt & enkelt!