Träning - Styrka

Vandrande planka

Vi har ofta med någon variant av planka i våra cirkelpass. Plankan kan man göra i fantastiskt många olika varianter & den övningen är bra för hela kroppen.

Här kommer en planka som vi ofta använder oss av – vandrande planka. Man står i plankposition på händerna. Sätt ner höger armbåge i golvet. Sätt ner vänster armbåge i golvet. Tryck dig upp på höger arm & sedan på väster arm tills du står i plankposition igen. Upprepa sedan, fast spegelvänt. Vänster armbåge, höger armbåge, vänster hand & höger hand. Fortsätt att göra varannan gång åt varsitt håll. Tänk på att hålla kroppen så rak som möjligt hela tiden, det är bara armarna som ska jobba. Ha en spänd mage genom hela övningen. //Vickan & Lina

Vandrande planka från sidan

Vandrande planka framifrån


Du kanske också gillar

Inga Kommentarer

Lämna en kommentar