Life in a happy way
Hälsa & Fitness
LöpningVickan

Varm söndagslöpning

Alltså vilka dagar vi har haft! Sommarvärme & en explosion av alla vackra gröna & blommande träd & buskar. Dagen har tillbringats ute i stort sett hela dagen. Först var jag “ungdomsdomar-mamma” i fyra timmar. Det var riktigt hett vid sidan av fotbollsplanen & kroppen kändes seg efter att ha stått still så länge. Sedan hem & snabbt äta mat för att hinna ut på en löprunda i svalkande skogen. Behövde röra på mig, då även kvällen kommer att ägnas vid sidan av fotbollsplanen när ena sonen ska spela match. Jag fick med mig mannen ut, trots att han är riktigt tagen av pollen för första gången i sitt liv. Men vi bestämde oss för att ta en lugn runda, bara för att få komma ut & springa ur kroppen lite. Enda ljuden var våra fotisättningar, vår andning & fågelkvitter. Ljuvligt. I skogen var det lätt vind på sina håll & en hel del skugga. De fläktfria & soliga partierna verkade alltid vara i uppförsbackarna… Men så underbart det var!! 9 km på en timme var ett lugnt & behagligt tempo i sommarvärmen. //Vickan

V - löpning 160508

160508 Löpning herrsjön

160508 LÖpning Martin

160508 Löpning stig

160508 Löpning VD

160508 Löpning vitsippor

Garmin 160508

Annons

Lämna en kommentar