Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Overnight oats

Jag äter alltid frukost hemma innan jobbet och vill gärna göra det så smidigt som möjligt för mig i morgonstressen. En av mina absoluta favoriter är overnight oats. Jag förbereder den kvällen innan så är frukosten klar på morgonen. Då är det bara toppingen kvar. På förmiddagsfikat, på jobbet, fyller jag på med ägg och ibland nån liten smörgås för att inte bli vrålhungrig innan lunch. Det finns massor med olika recept på overnight oats, men så här gör jag min favorit. //Lina

\"overnight

Overnight oats

1 mogen banan

1 dl havregryn eller råggryn

1 msk krossade linfrön

1 msk jordnötssmör

1 dl valfri mjölk (jag brukar ta havremjölk)

kanel efter smak och tycke

 

Mosa bananen i en bunke och blanda i grynen, linfröna och kanel efter smak. Häll sedan i jordnötssmöret och mosa runt allt med en gaffel. Häll på mjölken och rör runt. Häll upp i en burk med lock. Förvara i kylen minst ett par timmar men helst över natten. Klart!

 

Jag brukar toppa med frukt och nötter.

\"overnight

Så här ser det ut på kvällen.

\"overnight

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons