Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Fredagslöpning

Äntligen fredag! Min fredagstradition, som jag i höstas försökte få till, har det blivit lite si & så med. De gånger jag har fått till löpning utmed Göta Kanal direkt efter jobbet har varit underbara!! Men verkligheten med en massa tider att passa för barnen med tandläkare, träningar, sjukgymnast, frisör samt sjukdomar & skador sätter käppar i hjulet för mina löpönskemål. Allt ska på något sätt hinnas med på min lediga fredag eftermiddag… Men idag såg jag till att få till ett löppass i solen utmed kanalen. Att avsluta arbetsveckan & påbörja helgen med ett löppass i solen är det bästa tänkbara! Lycka i hela kroppen – life in a happy way!! //Vickan

\"Fredagslöpning1\"

\"Fredagslöpning

\"Fredagslöpning

Det är så otroligt vackert att springa utmed kanalen. Och bara grusväg – vilket mina benhinnor älskar!

\"HoF

\"Fredagslöpning

\"Fredagslöpning

\"Fredagslöpning

\"Fredagslöpning

Mitt mål med dagens löpning var att öka på farten lite mer från förra 8 km-passet, för att testa det onda i min höft. Målet var att denna gång ligga mellan 05:45 – 06:15/km. Gick sådär, men ändå ganska bra… Jag hade inget ont i höften när jag sprang, men värken kom tyvärr efter någon timma när jag hade duschat.

\"Fredagslöpning

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons