Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Att uppnå personliga mål…

Att uppnå personliga mål, både i stort & smått, får en att känna sig fantastisk!! På tal om personliga mål, så har ju många av våra helt fenomenala OS-skidåkare uppnått några av sina högsta & största mål i karriären! Tänk vilken overklig, häftig & helt magisk känsla det måste vara att åka in över mållinjen & veta att man är bäst i hela världen typ… Mina mål är dock långt ifrån att vara bäst i världen, men  väl att få mig att MÅ bäst! I unga år jämförde jag mig mycket med andra, men nu när jag är stor (fast kort?) & klok, så är det enda viktiga att jag själv är nöjd med hur jag är & vad jag presterar! Vi har alla så olika förutsättningar, mål & drömmar, så det är nästan omöjligt att jämföra sig med någon annan.

Idag har jag uppnått ett personligt mål. Ett litet litet mål, men viktigt för mig. Känslan att ha uppnått ett personligt mål är verkligen fantastisk!! Jag har haft ett leende på läpparna hela dagen & det kändes som att jag svävade fram på fredagslöpturen, trots att jag sjönk ner ca 5 cm i snön varje steg jag sprang i skogen. Life in a happy way helt enkelt!!

De personliga målen kan ju vara allt från att gå ett visst antal steg per dag, lyfta ett visst antal kilo, gå ner/upp i vikt, springa en mil eller ett maraton, åka jorden runt eller att bygga ett hus. Det häftiga är ju att målen & drömmarna kan vara både minismå & gigantiskt stora samt att de ändrar sig med tiden! Men oavsett storlek på målet, så är känslan när man uppnår ett mål euforisk! En riktigt go känsla att ta med sig in i helgen ?!! //Vickan

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons