Kost - tips & tankar Recept

Smulpaj med vinbär

Nu lyser det rött på vinbärsbuskarna. Det är verkligen lyxigt att bara kunna gå ut i trädgården & plocka bär till en paj! //Vickan

Röda vinbärssmulpaj

2 msk havregryn
2 msk riven kokos
1 msk agavesirap
2 krm kanel

Blanda samman alla ingredienser i en liten skål. Lägg röda vinbär i ett tjockt lager (eller vilka bär/frukter du önskar) i en liten pajform. Fördela smulpajsdegen över vinbären. In i mitten av ugnen på 225 grader i ca 10 minuter. Njut tillsammans med kvarg, glass, vaniljsås eller vad du önskar till. Idag valde jag vaniljglass. Gott & somrigt!


Du kanske också gillar

2 Kommentarer

  • Svara
    Maria Lundgren
    8 augusti, 2017 at 16:44

    Sååååå god. Tog klarbär istället. Riktigt godisgott.

    • Vickan och Lina
      Svara
      Vickan och Lina
      9 augusti, 2017 at 14:43

      Åh, har faktiskt aldrig ätit klarbär! Så spännande! Vad kul att du gillade pajen!! 😃🌟 Kram Vickan

    Lämna en kommentar