Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Löprunda i Vondelpark

Tre dagar – tre löparrundor! Det är sådan LYCKA att kroppen orkar & vill det jag vill igen!!

Vondelpark är Amsterdams största park. Den ligger centralt i Amsterdam & oavsett tidpunkt på dagen, så var det mycket folk i parken. Det var asfalterade slingor i parken & bredvid fanns det alltid en grusväg. Perfekt för mig som helst springer på grus. Många sprang, ännu fler cyklade & flest bara satt på en filt & njöt i parken. Härligt att se att parken användes så flitigt av både Amsterdamsbor & turister. Sista dagen i Amsterdam tog vi oss en löprunda i parken som blev 5,85 km. Varmt, men härligt! Jag kan definitivt tänka mig att åka tillbaka till Amsterdam! //Vickan

Här hittar ni de övriga löprundorna under vår roadtrip till Köpenhamn & Amsterdam (det finns kartor med tips på löprundor i alla inlägg):

Morgonrunda i Köpenhamn
Kanallöpning i Amsterdam
Upptäckslöpning i Amsterdam

\"\"
\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Vi besökte även A\’dam Lookout denna dag. Högst upp på byggnaden (den svarta ställningen på taket) har de Europas högsta gunga – 100 meter även marken!! Minsta sonen ville åka & jag kunde ju inte banga… Nu har jag done that & never more… Jag höll så krampaktigt i gungan att det tog flera minuter innan jag kunde räta ut fingrarna efteråt.

\"\"

\"\"

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons