Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Grymt hemmapass för ben & rumpa

Hemmaträning när den är som bäst – ute på sommaren! Idag tänkte jag tipsa om ett riktigt bra pass för ben & rumpa som är perfekt att köra hemma. Det är ett pass jag plockar fram på sommaren & kör ute. På somrarna kör jag lite mer hemmaträning & då alltid ute.

Det här är ett pass som jag hittade på Lovisa \”Lofsan\” Sandströms blogg för några år sedan. Hon kallar det för Cardiass 2.0. Gå in via den länken så hittar du hela passet med bra förklaring. Det är 7 övningar för ben och rumpa som du kör i 7 minuter/övning i nedåtgående intervaller. Ett riktigt roligt upplägg!

Jag använder mig av appen Intervall timer för att ställa in tiden. I den appen har jag flera olika intervaller förinställda både för löpning & styrketräning.

Är du inte så van att köra mycket ben- & rumpträning , eller om du inte har träningsutrustninghemma  , så kör passet utan extra vikt. Risken för träningsvärk är hög kan jag lova då det blir måååånga repetitioner. Ett riktigt kul pass som rekommenderas varmt till hemmaträningen. Ha en fortsatt fin kväll! //Lina

\"\"

Iklädd mitt nya linne som jag bara älskar! Att det kan vara så kul med nya träningskläder ?.

\"\"

Många olika varianter på squats & utafall är det i passet!

\"\"

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons