Hallonscones
Ja, det är så gott som det låter – hallonscones. Ljuvligt goda & lätta att baka. Allra godast nybakade & avsvalnade, men även goda dagen efter. Att äta en sån här till frukost eller mellanmål måste ni bara prova! Ha en fortsatt fin dag! //Lina
2 bananer
1 ägg
1 dl mandelmjöl
1 msk kokosmjöl
0,5 tsk vaniljpulver
1 tsk fiberhusk
1 tsk bakpulver
En liten nypa havssalt
20 färska hallon
Mosa bananen. Rör i övriga ingredienser förutom hallonen. Blanda väl, det gör inget om det är lite bitar av bananerna. Vänd försiktigt i hallonen. Klicka upp 4 scones på en plåt med bakplåtspapper. In i ugnen på 200 grader i cirka 20 minuter, de ska bli lite ljust bruna uppepå. Låt stå & svalna så de stannar sig. Njut!
Annons
förgående artikel
Bästa starten på dagen!
nästa artikel