Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Rabarberpaj

Äntligen är årets första rabarber klara! Det växer så det knakar i trädgården. Idag blev det en härligt ljummen rabarberpaj till förmiddagskaffet i solen på altanen, efter att ha tagit bort typ 100 maskrosor i gräsmattan!! Vad kommer alla ifrån?! Då kokosmjölet var slut, så fick jag mixa ihop ett litet nytt recept. //Vickan

\"\"

Rabarberpaj (1 portion)

2 msk havregryn
2 msk riven kokos
2 msk hasselnötsmjöl
1,5 msk agavesirap

Skär rabarber i tunna skivor (ca 0,5 cm). Bred ut dem i en portionsform. Blanda samman alla ingredienser i en skål & fördela över rabarberna. In i ugnen på 225 grader i ca 8 minuter. Snabbt, nyttigt, somrigt & galet gott!!

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons