Kikärtsbollar
Nu har jag testat att göra rawfoodbollar på kikärtor. De blev riktigt goda och passar bra som ett snabbt mellanmål före eller efter träning. De går även bra till fikat men är inte så söta i smaken som rawfoodbollar med dadlar. Den enda sötningen i dessa är 1 msk agavesirap. De innehåller få ingredienser och går snabbt att göra. Precis som jag vill ha det! //Lina
Kikärtsbollar (ca 12-14 stycken)
2 dl kikärtor
2 rågade msk jordnötssmör
1 msk kokosolja
1 msk agavesirap eller honung
0,5 tsk vaniljpulver
Mixa samman allt till en slät smet. Gör bollar i önskad storlek som du rullar i kokosflingor eller sesamfrön. Njut!
Garant har ett bra utbud på ekologiska varor.
Min favorit bland jordnötssmör!
Annons
förgående artikel
Morgonlöpning i Gdansk
nästa artikel