Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Cirkelpass v. 37

Man kan ju bli svettig & så kan man bli svettig. I det här passet blev vi svettiga kan vi lova :). Alltså vi torka & torka med våra små handdukar men inget hjälpte, det dröp svett om oss. Passet kändes inte ovanligt tufft på pappret & det var nästan färre pulsövningar än vi brukar ha med, men något var det som gjorde passet extra tufft. Känslan efter är då obeskrivlig, att man fixar det! Snacka om lyckorus a la LIFE IN A HAPPY WAY. Hoppas ni får en fin vecka & här kommer lite inspiration till veckans träning. //Vickan & Lina

Grodan med spark i rumpan
Planka med förflyttning av viktskiva
Burpee med upphopp på bräda
Snakerope
Farmers walk
Vandrande planka med fötterna på boll

\"image\"

Ovan gör Lina Grodan med spark i rumpan. Stå enligt bilden längst till vänster. Hoppa upp & toucha hälarna i rumpan. 

Nedan gör Vickan Plankan med förflyttning av viktskiva. Ha en viktskiva under varje fot. Stå i plankposition. För höger ben uppåt & framåt (bilden längst upp till höger i kollaget) & sedan ner & korsa andra benet. Sedan tillbaka till plankposition igen. För att upprepa med vänster ben.

\"Planka

\"Burpee

Vickan gör Burpee med upphopp på bräda ovan. Börja i plankposition med armarna på en bräda. Gå ner i en armhävning. Hoppa ihop grupperat, för att sedan hoppa upp jämfota på brädan.

Nedan kör Vickan snakerope. Stå lätt bredbent med lite böjda knän. Rak hållning. För armarna upp & ner, höger-vänster-höger-vänster… Alternativt båda armarna upp & sedan ner samtidigt. 60 sekunder är lång tid att köra samma variant. Vi brukar alternera, men aldrig stanna upp under minuten vi håller på. Repet ska ständigt ha en vågig rörelse.

\"Snakerope\"

\"Farmers

Ovan kör Lina farmers walk. Ta 2 kettlebells i lagom vikt, sträck på ryggen & bak med axlarna sedan är det bara att gå.

Nedan kör Lina vandrande plankan med en liten extra utmaning genom att ha fötterna på en boll. Sedan är det bara att gå upp & ned på armarna. Alltså från plankställning på raka armar till plankställning på böjda armar & tvärtom. Spänn bålen & försök att inte gunga för mycket från sida till sida.

\"Vandrande

 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons