Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Fredagsfys i skogen

Även idag blev det löpning i skogen. Fredagsfys – det finns inget bättre sätt (för mig iallafall) att avsluta arbetsveckan & starta helgen med! Idag blev det en mil – fast istället för en enda lång sträcka, blev det fyra varv i vårt oerhört kuperade elljusspår. Har aldrig sprungit så många varv där förut. Svettigt, glädjefyllt & trötta ben.

Jag har alltid mobilen med mig när jag springer. Jag vill kunna ringa hem om något händer, ta foton eller bli nådd om barnen behöver det. Jag använder waistbag & sportarmbandet till mobilen. Waistbag är min favorit under vanliga löppass, fast jag vill ha den tvärtom – på ryggen. Den sitter perfekt, guppar inte & det kan ibland vara skönt att ha armarna fria. Tyvärr ?, har jag inte fått behålla sportarmbandet själv, då min 15-åring har lagt beslag på det. Jag älskar att även han har fastnat för löpning & än så länge är hans armar för tunna till alla mobilfodral för armen som han har testat. Detta är det enda som passar för honom. Så självklart fick han ta över det.

Nu har jag även testat Chestplate. Det sitter skönt runt bröstkorgen, med ett stöd runt halsen. Detta gillar jag lite extra när jag springer längre pass i skogen. Vill man koppla bort remmen runt bröstkorgen & bara ha den hängande så funkar det med, men kanske inget att rekommendera vid löpning, då den slänger lite fram & tillbaka då. Men däremot är ju det perfekt en dag när kläderna saknar fickor eller man vill ha mobilen lättillgänglig vid en promenad. //Vickan

\"chestplate

\"chestplate

\"Chestplate

\"sportarmband

\"Moc

 \"chestplate

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons