Life in a happy way
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Benböj

När jag träffade PT Magnus första gången & berättade om mina mål/önskningar, så fick jag ett träningsprogram med att bland annat göra benböj. Jag har alltid varit \”rädd\” för att träna tung styrketräning, då mina muskler växer ganska fort. Jag vill inte bli \”bullig\” i formen. Tillsammans med all min löpning & benböj typ en gång per vecka, så känner jag nu att benstyrkan har ökat rejält. När jag springer känner jag aldrig att benen blir trötta, utan de bara går & går & går. Härlig känsla!

Jag började mina benböj med 55 kg, 2 reps x 6 set. Jag körde kanske bara tre, fyra gånger & sedan blev jag sjuk & tappade fokus & farten. Under sommaren har jag tagit tag i det igen & jag både känner & ser skillnad. Jag har ökat lite med vikterna & även testat att köra 3 respektive 4 reps, innan jag har ökat till nästa vikt. De sista två gångerna har jag kört med 65 kg, 3 reps x 6 set. //Vickan

\"Benböj

Ovan är första gången jag körde benböj med rejäla vikter. Det var PT Magnus som introducerade mig & lärde mig tekniken. Då vägde skivstången 55 kg. Nedan är benböj med 60 kg på axlarna.

\"Benböj

 Just nu väger skivstången 65 kg & här kommer jag köra ett tag. Det känns riktigt tungt när jag gör tredje i varje set…

\"Vickan

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons